Till alla båtägare med fast och andrahands båtplats i Mölle hamn.

Som ni säkert känner till har hamnar i Kullabygden tyvärr varit utsatta för stölder de senaste åren och tidigare har vi hört talas om skador på gästbåtar och byggnader under högsäsong. Det är en situation som vi i Mölle hamn måste försöka gardera oss mot.

Vi utvärderar därför behovet av att säkra Mölle hamn. Flera åtgärder kan användas. Bland annat kommer kommunen att placera 3 stolpar med gatubelysning på utfyllnaden och vi kan tänka oss att komplettera med en rörelsesensor på natten.

I nuläget har vi inte tagit några beslut, men ett alternativ kan vara att installera kameror för att skapa en tryggare miljö i hamnen. På denna punkt finns det dock ett antal lagkrav som måste uppfyllas för att kunna göra detta. Bland annat ska Mölle hamn kunna dokumentera händelser under tidigare åren som kommer att lägga grunden för ett sådant behov.

Vi kontaktar därför de som har båtar i hamnen och skulle vara glada om du återkommer till oss med information för ev. händelser i hamnen som du upplevt på din båt under de senaste åren. Dina svar ligger till grund för våra framtida beslut.

Vi ber dig därför att fylla i detta rapporteringsformulär .Det är mycket viktigt att du gör detta även om du inte har haft problem med din båt. (svara då bara med "ditt namn" och "nej" i formuläret) och klicka på skicka.

Tack på förhand

Vänliga Hälsningar

Styrelsen

Mölle hamn

Rapportering av händelse i Mölle hamn
 
Har du haft en eller flera händelser på din båt *

 
Vad har hänt med båten ?
Var i hamnen ?
Vilken typ av båt ?


Polisanmälan ?

Försäkrings anmälan ?

 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

Mölle Hamn Ek. Förening

Org: 7164396025​

Hamnen 263 77 Mölle